Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Ξέφραγο αμπέλι η Βουλή, να αναζητηθούν οι ευθύνες



«Ξέφραγο αμπέλι (και) η Βουλή. Να αναζητηθούν οι ευθύνες αμέσως», έγραψε στο twitter o πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.

Και σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «θεσμοθετεί την ανομία και παραδίδει το Κράτος και τώρα το Κοινοβούλιο, βορά στους κάθε είδους μπαχαλάκηδες, που η ίδια εξέθρεψε στην… κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος».

«Τώρα, διεκδικούν όσα τους έταξαν, στην… πάνω πλευρά της πλατείας, εισβάλλοντας στο Κοινοβούλιο» προσθέτει και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια σε όλα αυτά τα φαινόμενα, γιατί πολύ απλά προστατεύει τα δικά της παιδιά».

«Ως πότε;» καταλήγει η ανακοίνωση.

Και το Ποτάμι έβαλε στο στόχαστρό του την κυβέρνηση: «Τελικά και ο Ρουβίκωνας έχει ψυχή. Ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του κ. Τόσκα, που είχε ζητήσει “πλήρη χαρτογράφηση των μπαχαλάκηδων”, τα μέλη του Ρουβίκωνα προσήλθαν μόνα τους στη Βουλή για να διευκολύνουν το έργο του Υπουργού» σχολίασε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συνάντηση Μητσοτάκη – Γκίλφοϊλ στο Μαξίμου

Peristeri News

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Θα ανοίξουν όλα τα ζητήματα στην Κρήτη»

Peristeri News

Αντίδραση από την Μαρία Συρεγγέλα για το κλείσιμο 204 καταστημάτων ΕΛΤΑ

Peristeri News

Leave a Comment