Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Δέσμευση η ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων



Την ολοκλήρωση το συντομότερο δυνατό των αντιπλημμυρικών έργων έθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ως απόλυτη προτεραιότητα, σε δηλώσεις του από τη Μάνδρα, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για προσωπική του δέσμευση.

«Υπάρχουν και ευθύνες που τα έργα αυτά δεν έχουν προχωρήσει και είναι προσωπική μου δέσμευση -ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα- τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα υποδομής να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μην ξαναθρηνήσουμε ποτέ ξανά θύματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι τοι άνθρωποι της Μάνδρας βίωσαν μια απόλυτη καταστροφή και ότι «θρηνήσαμε αχρείαστα 23 θύματα».

Ακόμη, τόνισε την ανάγκη να λάβουν οι πληγέντες το συντομότερο και χωρίς γραφειοκρατία το έκτακτο επίδομα και να προχωρήσουν τα έργα υποδομής.

«Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Ο πρόεδρος της ΝΔ μας διαβεβαίωσε ότι ήταν και είναι στο πλευρό μας. Μας δίνει δύναμη για τις επόμενες ημέρες» δήλωσε από την πλευρά της η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Κώστας Σκρέκας νέος γραμματέας της ΝΔ

Peristeri News

Παραιτήθηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας

Peristeri News

Προβλήματα στο 5ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι – «Καυτό» το κλίμα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο

Peristeri News

Leave a Comment