Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Στους 166 οι νεκροί, 10 νέα κρούσματα



Άλλο ένα θύμα του κορωνοϊού και συνολικά 166 καταγεγραμμένους θανάτους στη χώρα ανακοίνωσε γραπτώς την Τετάρτη ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Ο ίδιος ενημέρωσε για άλλα 10 νέα κρούσματα SARS-CoV-2 και συνολικά 2.850, εκ των οποίων το 55,2% αφορά άνδρες.

Από αυτά, 617 (21,6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.476 (51.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συνολικά 22 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών, οκτώ (36,4%) είναι γυναίκες. Το 95,5% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 96 ασθενείς.

Από τα θύματα οι 48 ήταν γυναίκες (28,9%). Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 75 έτη και το 94% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Συνολικά έχουν ελεγχθεί 139.445 κλινικά δείγματα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων (video)

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο

Peristeri News

Περιστέρι: Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ATM

Peristeri News

Leave a Comment