Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κορωνοϊός Ελλάδα: Στους 101 οι νεκροί – 2.170 κρούσματα



Συνολικά 2.170 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Παράλληλα, τόνισε πως ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 101, καθώς τη Μ. Τρίτη καταγράφηκε ο θάνατος δύο ακόμη ασθενών.

Χθες είχαν ανακοινωθεί 2.145 κρούσματα. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα πάνω από 48.000 τεστ για την ανίχνευση του ιού.

Όπως είπε ο κ. Τσιόδρας από τους ασθενείς (25 επιπλέον από χθες), 76 είναι πιο σοβαρά και νοσηλεύονται διασωλημένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ασθενείς είναι άνδρες και έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Συγκεκριμένα, η διάμεση ηλικία των ασθενών είναι 67 ετών. 17 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 80% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 27 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Επικίνδυνη κολώνα με εκτεθειμένα καλώδια έξω από το Εκθεσιακό (photo)

Peristeri News

Φωτιά σε δασική έκταση στα Βίλια Αττικής

Peristeri News

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις

Peristeri News

Leave a Comment