Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κορωνοϊός: Δεν κλείνουν τα σχολεία στη Βρετανία



Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον ανέφερε πως θα συζητηθούν προτάσεις για μέτρα τήρησης αποστάσεων λόγω κορωνοϊού, ωστόσο για την ώρα δεν θα κλείσουν τα σχολεία.

Ο Μπόρις Τζόνσον ζήτησε επίσης από τον υπουργό Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ να ηγηθεί συνεδρίασης της επιτροπής διαχείρισης της κρίσης για την λήψη οικονομικών και επιχειρηματικών μέτρων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του προσθέτοντας ότι οι φορολογικές αρχές είναι έτοιμες να συνδράμουν όλες τις επιχειρήσεις, ανάμεσά τους και τις αεροπορικές εταιρείες, που πλήττονται από τις επιπτώσεις της επιδημίας του covid-19.

Ο εκπρόσωπος του δήλωσε επίσης ότι η συμβουλή των επιστημόνων είναι ότι το κλείσιμο των σχολείων «δεν είναι ένα μέτρο που πρέπει να λάβουμε αυτήν την στιγμή».

Μπροστά στην κατακραυγή που έχει προκαλέσει ο τρόπος διαχείρισης της επιδημίας από την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, ο εκπρόσωπός του δήλωσε σήμερα ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η «ανοσία της αγέλης». «Στόχος μας είναι η προστασία της ζωής», είπε. «Εχουμε πραγματοποιήσει περισσότερα τεστ από τις περισσότερες χώρες στον κόσμο», πρόσθεσε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment