Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Περιστερίου

Στις 4 Φεβρουαρίου 2018 και μπροστά στον χώρο που έχει αγοραστεί από τις ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές, πρώην ΟΣΚ) για την ανέγερση του 28ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Γονέων Περιστερίου.

Το παρών έδωσαν γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές του 28ου Δημοτικού καθώς και αρκετοί φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης.

Έτσι συμμετείχαν εκπρόσωποι από τα 6ο, 9ο, 21ο, 22ο, 25ο, 28ο, 30ο, 36ο, 41ο Δημοτικά, τα 2ο, 5ο, 6ο 14ο, 16ο Γυμνάσια, τα 2ο, 5ο, 7ο, 9ο, 10ο, 11ο Λύκεια καθώς και από την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Έλλη Αλεξίου» και το Παράρτημα Περιστερίου του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Για την ιστορία το «φλουρί» έπεσε στο 28ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, συνοδευόμενο από δωροεπιταγή προσφορά της Ένωσης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νέα 24ωρη απεργία τα ταξί από τη Δευτέρα

Peristeri News

Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Peristeri News

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment