Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κοντά στον Ατρόμητο ο Βαγγέλης Μάντζιος

Τη φανέλα του Ατρόμητου προβάρει ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος τα έχει βρει σχεδόν σ’ όλα με τη διοίκηση της ομάδας.

Τη φανέλα του Ατρόμητου προβάρει ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα λέγονται τα έχει βρει σχεδόν σ’ όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συνεργασία.

Ο Μάντζιος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μπακού. Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην ΑΕΚ, αλλά προτίμησε να πάει στο Αζερμπαϊτζάν, όμως εκεί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά.

Έτσι έλυσε το συμβόλαιο του, αποφάσισε να γυρίσει στα πάτρια εδάφη και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Νίκο Αναστόπουλο με τον οποίο κατά την κοινή τους θητεία στον ΟΦΗ τα πήγαν εξαιρετικά.

Μάλιστα ακούγεται ότι ο Μάντζιος θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα (7/1) στου Μαζαράκη, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βανδαλισμοί στο γήπεδο του Peristeri Volley – Εκτεταμένες ζημιές και ακύρωση προπονήσεων

Peristeri News

Ατρόμητος: Μεγάλο διπλό στην Τρίπολη με υπογραφή χαρακτήρα

Peristeri News

Ατρόμητος: Προβάδισμα δύο φορές, νίκη καμία – «γκέλα» με Πανσερραϊκό

Peristeri News

Leave a Comment