Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κολωνός: Διασωληνωμένος 5χρονος μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα



Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 5χρονος που ανασύρθηκε το βράδυ της Κυριακής χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ σε ένα διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό Αλκυόνης. Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι υπήρχαν εγκλωβισμένα άτομα στο διαμέρισμα.

Από το διαμέρισμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν το 5χρονο αγόρι χωρίς τις αισθήσεις του, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν, σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση. Από το διαμέρισμα πρόλαβαν να φύγουν τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του, ηλικίας 7 και 12 ετών, τα οποία διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, ωστόσο, δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε πιθανότατα από μαγειρικό σκεύος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας των παιδιών ήταν χθες στο σημείο, ωστόσο, δεν μπόρεσε να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες στους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας διότι ήταν σε κατάσταση μέθης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ο πατέρας του 5χρονου συνελήφθη από την αστυνομία και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Κολωνού, ενώ αναμένεται η έκθεση αυτοψίας από την Πυροσβεστική για τα αίτια της πυρκαγιάς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πιλοτική 24ωρη λειτουργία του μετρό το Σάββατο 5 Ιουλίου

Peristeri News

Τελευταία εβδομάδα για Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Peristeri News

H IKEA ανακαλεί πρέσα σκόρδου

Peristeri News

Leave a Comment