Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κλειστός το Σαββατοκύριακο ο σταθμός μετρό «Άγιος Δημήτριος»

Εκτός λειτουργίας θα βρίσκεται το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου ο σταθμός του μετρό «Άγιος Δημήτριος», λόγω τεχνικών εργασιών.

Εκτός λειτουργίας θα βρίσκεται το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου ο σταθμός του μετρό «Άγιος Δημήτριος», λόγω τεχνικών εργασιών στο πλαίσιο της επέκτασης της γραμμής έως τον σταθμό «Ελληνικό».

Ο σταθμός «Άγιος Δημήτριος» θα παραμείνει κλειστός από την έναρξη έως και τη λήξη της βάρδιας και το Σάββατο 22 Ιουνίου, τη Δευτέρα 24, το Σάββατο 29 καθώς και την Κυριακή 30 Ιουνίου. Αυτές τις ημέρες οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στον σταθμό «Δάφνη».

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, στη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω σταθμού, θα γίνεται από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή, με ονομασία «ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ – ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».

Τα Σάββατα 15, 22 και 29 Ιουνίου η γραμμή θα λειτουργεί μέχρι τις 02.00 (πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής). Η αφετηρία και το τέρμα της ορίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού μετρό «Δάφνη» και συγκεκριμένα στη στάση με ονομασία «ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ (ΑΦΕΤ. 201)». Η γραμμή θα πραγματοποιεί τις υπάρχουσες στη διαδρομή στάσεις.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Leave a Comment