Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Κλειστός ο ΧΥΤΑ Φυλής λόγω παράνομης εισόδου τρίτων

Κλειστός παραμένει από το μεσημέρι της Παρασκευής 21/6 μέχρι το πέρας της βάρδιας (6 το απόγευμα) ο ΧΥΤΑ Φυλής μετά το νέο περιστατικό της αθρόας εισόδου ξένων ατόμων σε αυτόν με σκοπό την περισυλλογή αντικειμένων.

Κλειστός θα παραμείνει από το μεσημέρι μέχρι το πέρας της βάρδιας (6 το απόγευμα) ο ΧΥΤΑ Φυλής μετά το νέο περιστατικό της αθρόας εισόδου ξένων ατόμων σε αυτόν με σκοπό την περισυλλογή αντικειμένων.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του προσωπικού του Συνδέσμου που απασχολείται στο ημερήσιο μέτωπο διάθεσης των απορριμμάτων τις πρώτες μεσημεριανές ώρες εισήλθαν στον ΧΥΤΑ παράνομα, περισσότερα από 100 άτομα, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η συνέχιση των εργασιών, αφού υπάρχει ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων.

«Αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα στον ΧΥΤΑ είναι ένα πραγματικό θέατρο του παραλόγου. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορεί η διαχείριση των απορριμμάτων 5 εκ. πολιτών να εξαρτάται από τις διαθέσεις αυτών των ατόμων. Η Πολιτεία πρέπει να ανταποκριθεί στις συνεχείς εκκλήσεις μας και να δώσει άμεσα λύση», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Για τη διακοπή των εργασιών ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής ενημέρωσε με έγγραφό του όλους τους εξυπηρετούμενους Δήμους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Αττικής σε μείζον έργο οδικής ασφάλειας στη Μάνδρα

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Η ανθεκτικότητα των υποδομών της Αττικής είναι εθνικό ζήτημα

Peristeri News

Κατάσχεση 4.780 κιλών ακατάλληλου κρέατος την Τσικνοπέμπτη

Peristeri News

Leave a Comment