Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κλειστή η λεωφόρος Φυλής λόγω καθίζησης (video)

Κλειστή παραμένει και σήμερα η λεωφόρος Φυλής, μεταξύ των οδών Δ. Γούναρη και Καματερού, λόγω της καθίζησης μήκους περίπου 40 μέτρων που προκλήθηκε στο οδόστρωμα από την ισχυρή καταιγίδα της Δευτέρας.

Κλειστή παραμένει και σήμερα η λεωφόρος Φυλής, μεταξύ των οδών Δ. Γούναρη και Καματερού, λόγω της καθίζησης μήκους περίπου 40 μέτρων που προκλήθηκε στο οδόστρωμα από την ισχυρή καταιγίδα της Δευτέρας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε χθες τουλάχιστον 250 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε οχήματα που ακινητοποιήθηκαν λόγω της βροχόπτωσης. Η κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους της Αθήνας διεκόπη λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Η κακοκαιρία συνεχίζεται και σήμερα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι πνέουν στο Ιόνιο πέλαγος νοτιοανατολικοί μέχρι 7 και στο Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στηνΑττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και ταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς μέχρι 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 13 ως 17 βαθμούς Κελσίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κάλεσμα Ένωσης Γονέων Περιστερίου για τα συλλαλητήρια σε Προπύλαια και Σύνταγμα

Peristeri News

Το πρόσωπο του Κυρανάκη σε κολώνα πιάτσας ταξί στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment