Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Προβοκατόρικη ενέργεια η επίθεση στις Σκουριές



Την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής καταγγέλλει το ΚΚΕ.

Την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής καταγγέλλει το ΚΚΕ και τονίζει ότι τόσο η σκοπιμότητά της όσο και η μορφή της «δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για ερωτηματικά: ήταν ενέργεια προβοκατόρικη».

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι τέτοιες ενέργειες «ποτέ δεν ήταν προϊόν του κινήματος ακόμη και των πιο αυθόρμητων εκδηλώσεων του».

«Αυτοί που ανοιχτά υποστηρίζουν ότι οι τυχοδιωκτικές μορφές με μολότοφ και σπασίματα για να εμποδίσουν την επένδυση, το λιγότερο που κάνουν είναι ν’ αφήνουν έκθετο το λαϊκό κίνημα στην προβοκάτσια, να το απομονώνουν από τον υπόλοιπο λαό», συμπληρώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

«Μόνο ένα καλά οργανωμένο και περιφρουρημένο κίνημα, με αιτήματα και στόχους που φτάνουν στην καρδιά του προβλήματος, που δεν παγιδεύεται στις πολιτικές διαχείρισης του συστήματος, ούτε στον τυχοδιωκτισμό, μπορεί να παρεμποδίσει τα σχέδια των μονοπωλίων», καταλήγει.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment