Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

KKE: Ούτε ψήφος στήριξης, ούτε ανοχής



Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δώσει ψήφο στήριξης ή ανοχής με οποιαδήποτε μορφή στη νέα κυβέρνηση, ξεκαθαρίζει ο Περισσός, απορρίπτοντας τα περί συνάντησης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δώσει ψήφο στήριξης ή ανοχής με οποιαδήποτε μορφή στη νέα κυβέρνηση, ξεκαθαρίζει ο Περισσός, απορρίπτοντας τα περί συνάντησης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν πως χθες το βράδυ ο Αλ. Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα εκφράζοντάς του την πρόθεσή του να τον συναντήσει αμέσως μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που θα λάβει.

Όπως όμως ξεκαθάρισαν από τον Περισσό, «δεν υπάρχει αντικείμενο συνάντησης με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και νέο πρωθυπουργό της χώρας».

«Η κυβέρνηση με βάση τις διαδικασίες θα πρέπει σύντομα να φέρει τις προγραμματικές δηλώσεις της στη Βουλή και εκεί θα γίνει ανοιχτή συζήτηση και τοποθέτηση όλων των κομμάτων μπροστά στον ελληνικό λαό», προσέθεταν.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μητσοτάκης σε αγρότες: Ναι στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο

Peristeri News

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Leave a Comment