Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Οι δύο νεκροί του ΟΣΕ μαρτυρούν τις ελλείψεις σε προσωπικό



«Οι δύο νεκροί εργαζόμενοι του ΟΣΕ στις Σέρρες, μαρτυρούν με τον πιο τραγικό τρόπο τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό στον Οργανισμό», αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ, με αφορμή το δυστύχημα στην αγροτική περιοχή Τούμπας του νομού Σερρών.

Όπως καταγγέλλει ο Περισσός, «στον συγκεκριμένο σταθμό των Σερρών δεν υπάρχει ούτε Σταθμάρχης».

Το Κομμουνιστικό Κόμμα καλεί τους εργαζόμενους του ΟΣΕ, των άλλων κλάδων των Μεταφορών, αλλά και όλους τους εργαζόμενους, «να γυρίσουν την πλάτη στα όσα αναμενόμενα ειπωθούν για “ανθρώπινο λάθος”, επιχειρώντας να κρύψουν τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για την κατάσταση στον ΟΣΕ και να διεκδικήσουν την κάλυψη όλων των αναγκαίων θέσεων εργασίας, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους».

«Ιδιαίτερα σήμερα πρέπει να επαγρυπνούν, εν όψει και της πλήρους ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ, που θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση σε βάρος της ζωής και της ασφάλειας των εργαζομένων και του επιβατικού κοινού για το κέρδος» συμπληρώνει ο Περισσός και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο νεκρών εργαζομένων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Leave a Comment