PeristeriNews.gr
Πολιτική

KKE: H κυβέρνηση επιδιώκει να ξεμπερδεύει με τους όρους του μνημονίου


Για καθιέρωση ως αποκλειστικού τρόπου νομοθέτησης των επειγουσών και κατεπειγουσών διαδικασιών από την πλευρά της κυβέρνησης κάνει λόγο το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι αφαιρείται από τα κόμματα η δυνατότητα ολοκληρωμένης τοποθέτησης στη Βουλή, εμποδίζεται η ουσιαστική συζήτηση καθώς και υπονομεύεται το δικαίωμα ενημέρωσης των πολιτών.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για πολλοστή φορά με τη διαδικασία του fast track, μεθοδεύει την ψήφιση στη βουλή ενός ακόμη κρίσιμου νομοσχεδίου, αυτή τη φορά για το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών», σημειώνει ο Περισσός.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, η κυβέρνηση επιδιώκει «να ξεμπερδεύει όσο γίνεται πιο γρήγορα με τους όρους του μνημονίου και με απώτερο στόχο να εμποδίσει την αναγκαία αγωνιστική παρέμβαση του λαού στις εξελίξεις».

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις, προειδοποιεί τον ελληνικό λαό για νέα μέτρα που θα τεθούν ως προαπαιτούμενα της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών και τον καλεί να οργανώσει τον αγώνα του ενάντια στην πολιτική που τον οδηγεί σε πλήρη χρεοκοπία για την κερδοφορία και ανάκαμψη του κεφαλαίου», καταλήγει ο Περισσός.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment