• Κυριακή, 11 Απρίλιος, 2021

KKE: H κυβέρνηση επιδιώκει να ξεμπερδεύει με τους όρους του μνημονίου

Peristeri News
Peristeri News
Οκτώβριος27/ 2015

Για καθιέρωση ως αποκλειστικού τρόπου νομοθέτησης των επειγουσών και κατεπειγουσών διαδικασιών από την πλευρά της κυβέρνησης κάνει λόγο το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι αφαιρείται από τα κόμματα η δυνατότητα ολοκληρωμένης τοποθέτησης στη Βουλή, εμποδίζεται η ουσιαστική συζήτηση καθώς και υπονομεύεται το δικαίωμα ενημέρωσης των πολιτών.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για πολλοστή φορά με τη διαδικασία του fast track, μεθοδεύει την ψήφιση στη βουλή ενός ακόμη κρίσιμου νομοσχεδίου, αυτή τη φορά για το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών», σημειώνει ο Περισσός.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, η κυβέρνηση επιδιώκει «να ξεμπερδεύει όσο γίνεται πιο γρήγορα με τους όρους του μνημονίου και με απώτερο στόχο να εμποδίσει την αναγκαία αγωνιστική παρέμβαση του λαού στις εξελίξεις».

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις, προειδοποιεί τον ελληνικό λαό για νέα μέτρα που θα τεθούν ως προαπαιτούμενα της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών και τον καλεί να οργανώσει τον αγώνα του ενάντια στην πολιτική που τον οδηγεί σε πλήρη χρεοκοπία για την κερδοφορία και ανάκαμψη του κεφαλαίου», καταλήγει ο Περισσός.

 

Ετικέτες: