Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Καθορισμός ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου και Σχολικών Φυλάκων (video)



Παρέμβαση του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου Γ. Καταχανά για τα εργασιακά δικαιώματα.

Κατά τη συζήτηση του καθορισμού ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου και των σχολικών φυλάκων στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γιώργος Καταχανάς παρενέβη για τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων για σταθερό ωράριο και μισθό.

Ο κ. Καταχανάς ζήτησε την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων του Δήμου Περιστερίου με τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, απαιτώντας από την Δημοτική Αρχή να διεκδικήσει από την Κυβέρνηση αυτά που αναλογούν για την πόλη μας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει ξεκάθαρη θέση αν είναι μαζί με τους εργαζόμενους.

Εξηγήσεις για τον καθορισμού ωραρίου έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Αλέξης Σταυρούλιας, Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και Παναγιώτης Λύκος, καθώς και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεκταρία Ευσταθιάδου.

Ανθρώπινο ωράριο για τους εργαζόμενους ζήτησε η Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας «Αριστερή Κίνηση» Αντωνία Αθανασοπούλου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Να μπει επιτέλους φρένο στην κακοποίηση των δέντρων στο Περιστέρι!

Peristeri News

Χριστουγεννιάτικη εορταστική συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου στις 18 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment