Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κατασχέθηκαν 193,5 κιλά ακατάλληλων κρεάτων

Ακατάλληλα κρέατα συνολικού βάρους 193,5 κιλών κατέσχεσαν από επιχειρήσεις του Πειραιά οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πειραιά.

Ειδικότερα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου κρεάτων του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν 128,5 κιλά κατεψυγμένα πρόβεια κρέατα, λόγω απουσίας ανιχνευσιμότητας και υπέρβαση της ημερομηνίας ανάλωσης.

Επίσης, σε άλλη επιχείρηση του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι κατέσχεσαν επιπλέον 65 κιλά νωπά χοιρινά κρέατα προέλευσης Δανίας, λόγω αποθήκευσης εκτός ψυκτικού θαλάμου σε συνδυασμό με μη αποδεκτές υγειονομικά συνθήκες καθαριότητας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με 750 ευρώ μισθό και 600 ευρώ ενοίκιο: Η δύσκολη καθημερινότητα στο Περιστέρι

Peristeri News

Λήξη συναγερμού για τις κινητοποιήσεις στα πρατήρια βενζίνης

Peristeri News

ΓΣΕΕ: Πώς αμείβεται η 25η Μαρτίου

Peristeri News

Leave a Comment