Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καταγγελίες για δωροδοκία στους ΑΝΕΛ

Καταγγελία της Σταυρούλας Ξουλίδου ότι “γαλάζιο στέλεχος” την προσέγγισε και της έκανε προσφορά 2 – 3 εκ. ευρώ προκειμένου να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

“Σφαγή” στους ΑΝΕΛ μετά από την καταγγελία της Σταυρούλας Ξουλίδου ότι “γαλάζιο στέλεχος” την προσέγγισε και της έκανε προσφορά 2 – 3 εκ. ευρώ προκειμένου να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενημερώνοντάς την επίσης – όπως είπε – ότι ο Π. Μελάς δέχτηκε την προσφορά.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Blue Sky, η κ. Ξουλίδου κατήγγειλε ότι η προσφορά έγινε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, από πρόσωπο που αρνήθηκε να κατονομάσει.

Λίγο αργότερα, στην εκπομπή παρενέβη οργισμένος ο κ. Μελάς, ο οποίος πρόσφατα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για πρόεδρο Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για “αισχρότητες, ψέματα και κακοήθειες”.+

“Λέω λοιπόν στην κ. Ξουλίδου, ή θα μου πει το όνομα να του κάνω μήνυση, ή θα κάνω μήνυση στην ίδια” ανέφερε.

Τις καταγγελίες της κ. Ξουλίδου στήριξε πάντως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, λέγοντας πως η βουλευτής τον έχει ενημερώσει εδώ και καιρό σχετικά. Στη συνέχεια δήλωσε πως θέλησαν να παγιδέψουν το πρόσωπο που έκανε την προσφορά, κλείνοντάς του ραντεβού, ωστόσο εκείνο το ανέβαλε δύο φορές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment