Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταγγελία του σωματείο εργαζομένων του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, που καταγγέλλει ξυλοδαρμούς γιατρών και νοσηλευτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου:

Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ καταγγέλλει τους ξυλοδαρμούς γιατρών και νοσηλευτών από συνοδούς ασθενών κατά τη διάρκεια της χτεσινής (11/3/2013) γενικής εφημερίας. Τέτοιοι προπηλακισμοί είναι πλέον συνεχείς, ενώ οι γενικότερες συνθήκες λειτουργίας και εφημερίας του νοσοκομείου έχουν γίνει αφόρητες για ασθενείς και προσωπικό. Μόνο κατά τη χτεσινή εφημερία είχαμε 1020 προσελεύσεις ασθενών στο Τμήμα Επειγόντων και 215 εισαγωγές.

Το σωματείο εργαζομένων έχει έγκαιρα προειδοποιήσει ότι το νοσοκομείο δεν μπορεί να δεχτεί τέτοιο φόρτο εφημερίας και προσέλευσης ασθενών και ότι η κατάσταση σύντομα θα φτάσει στα άκρα. Γι’ αυτό ζητούσαμε και ζητάμε άμεση απόφαση της πολιτείας για συνεφημέρευση του ΑΤΤΙΚΟΥ με άλλο ή άλλα νοσοκομεία.

Παρά τις αποφάσεις δεκάδων γενικών συνελεύσεων, τις κινητοποιήσεις μας, τις μηνυτήριες αναφορές και τις εισαγγελικές κλήσεις η διοίκηση, η κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας και η δικαιοσύνη κωφεύουν.

Και όχι μόνο αυτό: προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες στους γιατρούς και τους εργαζόμενους υγειονομικούς, να στρέψουν την οργή των ασθενών για τα χάλια της δημόσιας υγείας απέναντι στους λειτουργούς της.

Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο το δούλεμα!

Θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ πραγματοποιούμε έκτακτη γενική συνέλευση όλου του προσωπικού (γιατρών, νοσηλευτών, τεχνικών, εργαστηριακών, διοικητικών) για να αποφασίσουμε δυναμικές κινητοποιήσεις σε συντονισμό με τα άλλα νοσοκομεία και τους φορείς της Δυτικής Αθήνας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Leave a Comment