Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κατάληψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους



Πραγματοποιείται από τους εργαζόμενους, οι οποίοι αντιδρούν στα μέτρα του υπουργείου Οικονομικών.

Κατάληψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πραγματοποιείται από τους εργαζόμενους, οι οποίοι αντιδρούν στα μέτρα του υπουργείου Οικονομικών.

Σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου κατέλαβαν το κτίριο στην οδό Πανεπιστημίου. Νωρίτερα είχε ξεκινήσει κατάληψη και και στο κτήριο του τμήματος Συντάξεων στην οδό Κάνιγγος 29.

Οι εργαζόμενοι στο Λογιστήριο και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών σε δηλώσεις τους εκφράζουν την αντίθεσή τους στην εργασιακή εφεδρεία, το νέο μισθολόγιο και τις μεγάλες περικοπές στους μισθούς τους που φτάνουν, όπως λένε, και το 60%.

Το μπαράζ των καταλήψεων βέβαια δεν σταματά εκεί, καθώς και υπάλληλοι κρατούν κλειστό το ληξιαρχείο στην οδό Μητροπόλεως, αλλά και το υπουργείο Εσωτερικών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Leave a Comment