Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καμμένος: Μεγάλο έγκλημα το «κούρεμα» των αποθεματικών των ΑΕΙ

Μεγάλο έγκλημα χαρακτήρισε το «κούρεμα» των αποθεματικών των Πανεπιστημίων o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Μεγάλο έγκλημα χαρακτήρισε το «κούρεμα» των αποθεματικών των Πανεπιστημίων ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τα μέλη των προεδρείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΔΕΠ), την Ένωση Ελλήνων Ερευνητών και με την Ομοσπονδία Συλλόγων Εκπαιδευτικού Προσωπικού των ΤΕΙ

Παράλληλα, αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν την πανεπιστημιακή κοινότητα, τάχθηκε υπέρ της ενσωμάτωσης στο βασικό μισθό των επιδομάτων που λαμβάνουν οι πανεπιστημιακοί.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συναντήθηκε σήμερα και με τα μέλη της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα στο χώρο των αερομεταφορών, καθώς επίσης και για την Διακρατική συμφωνία, η οποία θα προβλέπει την λειτουργική ενοποίηση του Ελληνικού, του Ιταλικού, του Κυπριακού και του Μαλτέζικου εναέριου χώρου.

Επίσης, ετέθη το θέμα αναδιάρθρωσης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και ζητήθηκε να επανενεργοποιηθεί ο ειδικός λογαριασμός, έτσι ώστε με τα τέλη που θα εισπράττονται να χρηματοδοτηθεί η αναβάθμιση της αεροναυτιλίας και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment