Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κάμερον προς βασίλισσα: «Απίστευτα διεφθαρμένες χώρες» η Νιγηρία και το Αφγανιστάν



Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Ντείβιντ Κάμερον καταγράφηκε να αποκαλεί τη Νιγηρία και το Αφγανιστάν «δύο απίστευτα διεφθαρμένες χώρες», σε διάλογο που είχε με τη βασίλισσα Ελισάβετ και άλλους Βρετανούς αξιωματούχους.

Το Λονδίνο φιλοξενεί αυτές τις ημέρες διάσκεψη για τη διαφθορά.

Το σχόλιο του κ. Κάμερον έγινε σε εκδήλωση για τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων 15 χωρών του πλανήτη, των οποίων το στέμμα διατηρεί ακόμη.

Στη διάσκεψη για τη διαφθορά, ο πρόεδρος της Νιγηρίας Μουχαμάντου Μπουχάρι θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα την καταπολέμηση του φαινομένου.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός τόνισε μιλώντας προς την αρχηγό του βρετανικού κράτους: «Είχαμε μία πολύ επιτυχημένη σύνοδο του υπουργικού συμβουλίου το πρωί όπου ασχοληθήκαμε με τη διάσκεψη κατά της διαφθοράς, έχουμε τους Νιγηριανούς, βασικά τους ηγέτες μερικών απίστευτα διεφθασμένων χωρών να έρχονται στη Βρετανία».

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Τέλος τα social media για παιδιά κάτω των 16 ετών

Peristeri News

Ιταλία: Διχάζει το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Peristeri News

Εμπορική συμφωνία με την Ινδία ανακοίνωσε ο Τραμπ

Peristeri News

Leave a Comment