Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κάμερον: Αν κάποιοι θέλουν πολιτικές συγκινήσεις να πάνε στην Ελλάδα



Δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, απαντώντας στην κριτική που δέχεται ότι το Συντηρητικό κόμμα δίνει υπερβολική έμφαση στην οικονομία.

Όσοι επιθυμούν να ζήσουν «πολιτικές συγκινήσεις» θα έπρεπε να πάνε στην Ελλάδα, ενώ όσοι θέλουν περισσότερο «θέατρο» θα μπορούσαν να επισκεφθούν το Χόλιγουντ, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, απαντώντας στην κριτική που δέχεται ότι το Συντηρητικό κόμμα δίνει υπερβολική έμφαση στην οικονομία.

«Μου λένε ότι η Ελλάδα είναι μία συναρπαστική χώρα. Δεν νομίζω πως είναι συναρπαστική, πιστεύω πως είναι τρομακτική», πρόσθεσε, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», απευθυνόμενος στους επικριτές του, που κάνουν λόγο για «έλλειψη πάθους» από την προεκλογική του εκστρατεία.

Σε ομιλία του στην πόλη Γέοβιλ, στο Σόμερσετ της Βρετανίας, ο κ. Κάμερον επεσήμανε ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικονομική ασφάλεια της Βρετανίας, προσθέτοντας ότι οι πολιτικές που «ενθουσιάζουν πολύ περισσότερο» είναι αυτές που δημιουργούν θέσεις εργασίας, επιχειρήσεις, σπίτια, βρεφονηπιακούς σταθμούς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment