Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κακή εμφάνιση του Ατρόμητου στην Ξάνθη και ήττα με 1-0



Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Κλέιτον…

Την ήττα στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα με σκορ 1-0 γνώρισε σήμερα ο Ατρόμητος για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Κλέιτον στο 49’ με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ξάνθη : Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτανί (87’ Βάλτερ), Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (85’ Φλίσκας), Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (90+4’ Ράνος).

Ατρόμητος : Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Νάστος, Μαρσελίνιο (76’ Μπρίτο), Δημούτσος (74’ Καράσκο), Ούμπιδες (90+4’ Παπάζογλου), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές.

Νιόπλιας: «Με έδρα και εξυπνάδα κέρδισε η Ξάνθη»

Όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ θα ήταν εκείνη που θα κέρδιζε τον αγώνα, δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Νίκος Νιόπλιας μετά την ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη με 1-0 στα «Πηγάδια».

Ο Νιόπλιας έδωσε συγχαρητήρια στην Ξάνθη και τόνισε την δύναμη της έδρας και την εξυπνάδα που έδειξαν οι «ακρίτες» στο δεύτερο ημίχρονο.

«Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ την ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι φαινόταν από την αρχή ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες όποια ομάδα σημείωνε πρώτη το γκολ θα κέρδιζε.

Στο β’ μέρος δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε τους γηπεδούχους και με την έδρα τους αλλά και την εξυπνάδα τους κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Ήταν μία αναμέτρηση χωρίς πολλές φάσεις ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες», δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το Περιστέρι πάλεψε με τον Άρη και ηττήθηκε στην παράταση

Peristeri News

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Περιστέρι – Σάσαρι: Στόχος το «2 στα 2» στο FIBA Europe Cup

Peristeri News

Leave a Comment