Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Και δεύτερη δικογραφία στη Βουλή για χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ



Και δεύτερη δικογραφία αποστέλλει στη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης για χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ το 2005. Το πολιτικό πρόσωπο που ελέγχεται είναι ο τότε υφυπουργός εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Στα μη πολιτικά πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται αποδίδονται αδικήματα για απιστία και ηθική αυτουργία σε απιστία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου.

Ανάμεσα στις ΜΚΟ που φέρεται να χρηματοδοτήθηκαν παράνομα είναι η «Ευαισθητοποίηση του κοινού για τις κακοποιημένες γυναίκες και τα κακοποιημένα παιδιά της Αφρικής» και η «Εταιρεία για την ανεξιθρησκεία, ευημερία και ανάπτυξη των λαών».

Νωρίτερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβίβαση στη Βουλή δικογραφία σχετικά με παράνομες χρηματοδοτήσεις πέντε Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και Ανώνυμων Εταιρειών, που φέρονται να είχαν υπογράψει την περίοδο 2001 – 2003, ο τότε υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου και ο υφυπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Π. Μαρινάκης: Ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους

Peristeri News

Εξελέγη πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Peristeri News

Leave a Comment