Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Κ. Παπαντωνίου: Απάντηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, Κώστα Παπαντωνίου, σχετικά με το Πολυνομοσχέδιο.

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Κώστας Παπαντωνίου σχετικά με το Πολυνομοσχέδιο:

Την επίδειξη δύναμης από την κεντρική εξουσία για επιβολή πολιτικών που έχουν σχέση με απολύσεις στο δημόσιο, αφαίρεση εργασιακών δικαιωμάτων αλλά και γενικότερες ενέργειες που «πυροβολούν» τη δημοκρατία και τους θεσμούς της χώρας, η Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού δεν μπορεί και δεν πρέπει να τις αφήσει χωρίς απάντηση.

Ο τρόπος και οι πολιτικές που επιλέγουν, προκαλούν την κοινωνία και τον πολίτη, δεν έχουν σχέση με το δημοκρατικό διάλογο, τη συνεννόηση και τις αλλαγές που έχει ανάγκη η Ελλάδα για να ξεφύγει από την κρίση και τις «δαγκάνες» των δανειστών της.

Έχει ήδη δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό περιβάλλον με πολλαπλές επιπτώσεις στην λειτουργία των θεσμών και τη δημόσια διοίκηση η οποία βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που αγγίζουν τα όρια του κοινωνικού ρατσισμού. Η απάντηση είναι μία, κοινοί αγώνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ Βαθμού, συνδικαλιστικού κινήματος, κοινωνικών φορέων, πολιτών και ολόκληρης της κοινωνίας απέναντι σε αυτές τις πολιτικές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγάλεω: Σε εξέλιξη ο εκσυγχρονισμός του δημοτικού φωτισμού με LED

Peristeri News

Αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Δήμο Ιλίου

Peristeri News

Ηλεκτρονική πρόσβαση και πληρωμή οφειλών προς τον Δήμο Χαϊδαρίου

Peristeri News

Leave a Comment