PeristeriNews.gr
Lifestyle

Kόλιν Φερθ: Ένας διαφορετικός ιππότης


Ο ρόλος του ως Βασιλιάς Γεώργιος VI τον έχρισε ήδη νικητή των φετινών Οσκαρ, αφού κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Ο ρόλος του ως Βασιλιάς Γεώργιος VI τον έχρισε ήδη νικητή των φετινών Οσκαρ, αφού κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Τώρα ο Κόλιν Φέρθ ετοιμάζεται για μια άλλη διάκριση, λίγο πιο «βασιλική» καθώς θα χριστεί… ιππότης από την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο 50χρονος ηθοποιός είναι στην λίστα των υποψηφίων για να χριστεί Sir, από την βασίλισσα και όλα δείχνουν πως ο τίτλος του ιππότη θα γίνει σίγουρα δικός του.

Ο Βρετανός πρωταγωνιστής, που στο «The King’s Speech» υποδύθηκε τον πατέρα της Ελισάβετ, γεγονός που βάζει λίγο παραπάνω συναίσθημα στην επιλογή της βασίλισσας, δεν θα μάθει αν τελικά τιμηθεί μέχρι τον Ιούνιο, όπου και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της Queen’s Birthday Honours List.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο Κόλιν Φέρθ θα ήθελε πολύ να γίνει…sir άλλωστε όπως λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του:

«Ο Κόλιν έχει αποδειχθεί ικανότατος πρέσβης της βρετανικής κουλτούρας. Μετά την ερμηνεία του στο «The King’s Speech» κέρδισε ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό και εκτίμηση από την βασιλική οικογένεια αλλά και από τους φανς του».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment