PeristeriNews.gr
Πολιτική

Kυρ. Μητσοτάκης: Θέλω μία καθαρή νίκη της ΝΔ


«Καθαρή νίκη» της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας ότι στις 26 Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας «θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε λόγο για «σημαντική οπισθοχώρηση» του κ. Τσίπρα από αυτά τα οποία είπε στη Βουλή ότι οι ευρωεκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. «Προφανώς αντελήφθη το βάρος των όσων είπε και ανέκρουσε πρύμναν…. Ο κ. Τσίπρας ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει» ανέφερε και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι μία «ψήφος επιβράβευσης» για τη Νέα Δημοκρατία.

Ερωτηθείς για τη διαφορά που θα προσδιορίζει την «καθαρή νίκη» για τις ευρωεκλογές και αν θα είναι οι επτά μονάδες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε: «Δεν κρύβω ότι θέλω μία καθαρή νίκη της Ν.Δ.. Και ποιος τον καθόρισε αυτόν τον αριθμό; Θα σας έλεγα ότι στις τελευταίες προηγούμενες αναμετρήσεις για τις ευρωεκλογές ήταν 3,5 μονάδες. Θέλω μια καθαρή νίκη της Ν.Δ. το βράδυ της 26ης Μαΐου ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή».

Όπως είπε οι κάλπες των ευρωεκλογών θα είναι η πρώτη φορά που πολίτες θα μπορέσουν να στείλουν ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση. «Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα ανταποκριθούν σε αυτό το δίλημμα» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να χάσει τις εκλογές και ότι ο κ. Μητσοτάκης του κάνει πολιτικά δώρα με τη στάση του ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε: «Του επιφυλάσσω ένα καλό δώρο το βράδυ των εκλογών. Θα ήθελα να τον στείλω πραγματικά σε μία μόνιμη ξεκούραση».

Για τη σύγκρουσή του στη Βουλή με τον Πρωθυπουργό και για την κριτική που άσκησε στον κ. Τσίπρα για τις φωτογραφίες στη θαλαμηγό, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε πως μίλησε μία ώρα στη Βουλή και αφιέρωσε μόνο δύο λεπτά στο κότερο. «Η πολιτική είναι ζήτημα που αφορά και τον χαρακτήρα και το ήθος αυτών που πολιτεύονται», συμπλήρωσε, και διερωτήθηκε: Μας ενδιαφέρει ή όχι η ειλικρίνεια στην πολιτική.

«Εάν έμαθα κάτι από τη συζήτηση στη Βουλή είναι ότι ο κ. Τσίπρας πραγματικά ταυτίζεται με τον κ. Πολάκη και όταν πιέζεται βγάζει τον πραγματικό του εαυτό» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment