Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την Κυριακή



Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα της Κυριακής και από τα δυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Ειδικότερα, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αύριο αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, ενώ βαθμιαία το βράδυ της Κυριακής τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Πελοπόννησο.

Τη Δευτέρα (26/11) τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στη δυτική Ελλάδα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες, ενώ παράλληλα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τα Δωδεκάνησα και τη δυτική Κρήτη.

Από το απόγευμα της Δευτέρας προβλέπεται ύφεση των φαινομένων.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

«Όχι» σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό οι αγρότες

Peristeri News

Ζωντανεύει η αγορά του Περιστερίου ενόψει Χριστουγέννων – Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο

Peristeri News

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment