Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ιρακινός διαιτητής σφυρίζει στο Περιστέρι



Τον διαιτητή του δεύτερου αγώνα του Ατρόμητου κόντρα στη Ντουνάισκα Στρέντα γνωστοποίησε η UEFA.

Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στέλνει στο Περιστέρι τον Ιρακινό ρέφερι, Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ, που όμως έχει και σουηδική υπηκοότητα, έχοντας μεγαλώσει στη χώρα της Σκανδιναβίας από πολύ μικρή ηλικία και φυσικά αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Σουηδίας.

Μάλιστα, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, ο εν λόγω σχολίαζε τις διαιτητικές του αποφάσεις μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter και συζητούσε και με τον κόσμο, μέχρι που σταμάτησε αυτό το… ριψοκίνδυνο σπορ, κλείνοντας το προφίλ του λόγω φόρτου εργασίας.

Βοηθοί του θα είναι οι Μεχμέτ Κουλούμ και Φρέντρικ Κλάιβερ ενώ 4ος είναι ο Βίκτορ Βολφ.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τις ελληνικές ομάδες δεν έχει κάποιο ιστορικό, παρά μόνο ένα ματς στο περσινό Uefa Youth League, που διηύθυνε την αναμέτρηση της ΑΕΚ Κ19 κόντρα στον Άγιαξ στην Ολλανδία, που ο Αίαντας επικράτησε με 6-0.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επιστροφή στη δράση για το Περιστέρι με το Μαρούσι

Peristeri News

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Leave a Comment