Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

ΗΠΑ: Μείωση ελλείμματος προβλέπει ο προϋπολογισμός



Σταθερή μείωση του αμερικανικού ελλείμματος την επόμενη πενταετία και μέτριους ρυθμούς ανάπτυξης αναμένει ο Λευκός Οίκος στον προϋπολογισμό του για το δημοσιονομικό έτος 2015.

Σταθερή μείωση του αμερικανικού ελλείμματος την επόμενη πενταετία και μέτριους ρυθμούς ανάπτυξης αναμένει ο Λευκός Οίκος στον προϋπολογισμό του για το δημοσιονομικό έτος 2015, τον οποίο δημοσίευσε την Τρίτη.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο προϋπολογισμός των ΗΠΑ προβλέπει ανάπτυξη της οικονομίας κατά 3,1% φέτος και 3,4% τον επόμενο χρόνο, με τον πληθωρισμό να παραμένει υπό έλεγχο, σημειώνοντας άνοδο μόλις 2% το 2015.

Θεωρείται σχεδόν σίγουρο, πάντως, ότι ο συγκρατημένα αναπτυξιακός προϋπολογισμός του Λευκού Οίκου θα συναντήσει εμπόδια στο Κογκρέσο, καθώς εμπεριέχει κάποιες αυξήσεις στη φορολογία και τις δαπάνες, με τις οποίες έχουν ήδη εκφράσει την αντίθεσή τους οι Ρεπουμπλικάνοι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment