Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

ΗΠΑ: Αυτοπυροβολήθηκε ο άνδρας που σκότωσε τους δύο δημοσιογράφους



Ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν, ο οποίος σκότωσε στον «αέρα» δύο εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο παλαιότερα εργαζόταν και ο ίδιος, αυτοπυροβολήθηκε.

Ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν, ο οποίος σκότωσε στον «αέρα» δύο εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο παλαιότερα εργαζόταν και ο ίδιος, αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του από την αστυνομία, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Φλάναγκαν είναι γνωστός και ως Μπράις Γουίλιαμς και είχε εργαστεί ως ρεπόρτερ στο δίκτυο WDBJ7, στο οποίο εργάζονταν και τα δύο θύματα.

Νεκροί είναι η Άλισον Πάρκερ, 24 ετών, δημοσιογράφος και ο Άνταμ Γουόρντ, 27 ετών, εικονολήπτης.

Το δίκτυο CBS δημοσιοποίησε σχόλια τα οποία έκανε ο Β.Λ. Φλάναγκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την πράξη του, όπου κατηγορούσε τη δημοσιογράφο για ρατσιστικά σχόλια και τον εικονολήπτη ότι τον είχε κακολογήσει στη διοίκηση του καναλιού.

Ο δράστης καλούσε μάλιστα τους ακολούθους του στο Twitter να δουν το βίντεο της επίθεσής του στους δύο πρώην συναδέλφους του, παραπέμποντας στο Facebook.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment