Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και πήγε γυμναστήριο

Δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε την προστατευτική μάσκα από το πρόσωπό της.

Η άτυχη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση τον Μάιο του 2020, ενώ κατευθυνόταν στη δουλειά της, έχει επιστρέψει πιο δυνατή στην καθημερινότητά της και όπως αποδεικνύουν οι αναρτήσεις της στο Instagram, φροντίζει καθημερινά τον εαυτό της και προσπαθεί να βρει τη φόρμα της.

Σήμερα μάλιστα, ανάρτησε ορισμένα στιγμιότυπα και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, που τη δείχνουν να γυμνάζεται, χωρίς να φοράει την προστατευτική μάσκα.

Ωστόσο, έχει φροντίσει να καλύψει το πρόσωπό της από τους διαδικτυακούς της φίλους, είτε γυρνώντας πλάτη στον φακό, είτε βάζοντας μπροστά τα χέρια της, στα οποία φοράει γάντια του μποξ.

Τη δημοσίευσή της συνοδεύει με την εξής λεζάντα: «Το σώμα καταφέρνει, ό,τι το μυαλό πιστεύει.. Μιλάω με τόσο κόσμο αυτές τις μέρες… και όλοι νιώθουμε το ίδιο. Μην εγκλωβίζεσαι μέσα σε αυτό το συναίσθημα.. φρόντισε το σώμα σου, το μυαλό σου και βρες την αισιοδοξία και την ενέργεια που χρειάζεσαι.. μέσα από «όμορφους» ανθρώπους και από πράγματα που αγαπάς. Να φροντίζετε τους εαυτούς σας».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυκλοφόρησε ο Akylas το video clip του “Ferto”

Peristeri News

Ο Μπραντ Πιτ ξεσήκωσε την Πλατεία Κοτζιά

Peristeri News

Ο Akylas με το «Ferto» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment