PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Instagram: Αλλαγή κατά λάθος προκάλεσε αντιδράσεις από χρήστες


Συγγνώμη ζήτησε το Instagram, αφού μια αλλαγή/ανανέωση που ήταν υπό δοκιμή έγινε κατά λάθος διαθέσιμη σε εκατομμύρια χρήστες του.

Η αλλαγή είχε να κάνει με την προβολή του feed: Ο χρήστης για να κινηθεί εντός του έπρεπε να κάνει swipe οριζόντια, αντί για κάθετα. Ωστόσο, μόλις αυτό «βγήκε προς τα έξω», χρήστες έσπευσαν στο Twitter για να παραπονεθούν και να απαιτήσουν την επιστροφή της γνώριμης, κάθετης μεθόδου scrolling.

Όπως αναφέρει το BBC, το update αυτό (που έκανε πολλούς χρήστες να συγκρίνουν το Instagram με το Tinder) ήταν «στον αέρα» για περίπου μία ώρα πριν την ανάκλησή του. Σε tweet του, ο Άνταμ Μοζέρι, head of product, ζήτησε συγγνώμη, υπογραμμίζοντας πως κανονικά θα ήταν μια πολύ μικρή δοκιμή, η οποία έλαβε πολύ μεγαλύτερη έκταση από ό,τι είχε προγραμματιστεί.

Σε κάθε περίπτωση, το update αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του hashtag #instagramupdate στο Twitter, το οποίο συνόδευε πολλά, κυρίως αρνητικά, σχόλια. Πολλοί ζητούσαν την επιστροφή των συνιδρυτών της δημοφιλούς υπηρεσίας, Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ, που είχαν αποχωρήσει νωρίτερα μέσα στο έτος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment