Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ίλιον: Μεγάλη συμμετοχή στον 1ο αγώνα δρόμου «Τρέχω για την υγεία μου»

Εξαιρετικά επιτυχής ήταν η διεξαγωγή του πρώτου δρομικού αγώνα «Τρέχω για την υγεία μου» που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Ιλίου, την Κυριακή 7 Απριλίου, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Γ. Γεννηματάς.

Ο αγώνας αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τους δημότες και τους επισκέπτες του Ιλίου να συγκεντρωθούν, να γιορτάσουν και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα θετικής ενέργειας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας.

Οι διαδρομές ήταν κατάλληλες για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα δεξιοτήτων, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από παιδιά μέχρι ενήλικες.

«Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι μια ευκαιρία να εστιάσουμε στη σημασία της φυσικής και ψυχολογικής ευεξίας. Μέσα από αυτόν τον αγώνα, ο Δήμος μας δείχνει τη δέσμευσή του στην προαγωγή της υγείας και της ευεξίας για όλους. Στόχος μας να ακολουθήσουν αλλά και να θεσμοθετηθούν ανάλογες ενέργειες στη διάρκεια του έτους», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Ιλίου, Ανδριάνα Αλεβίζου- Κουκουβίνου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έκκληση του Δήμου Αιγάλεω για ασφαλή διαχείριση εύφλεκτων υλικών

Peristeri News

Χαρδαλιάς από Ίλιον: Παραδίδουμε στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά μας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 480 εκατ. ευρώ για ανθεκτικότητα και έργα στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment