Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε το νομοσχέδιο περί δαπανών



Στόχος είναι η χρηματοδότηση του μεγαλύτερου μέρους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Tο νομοσχέδιο περί δαπανών ύψους 1,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, στόχος του οποίου είναι η χρηματοδότηση του μεγαλύτερου μέρους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ενέκρινε η Βουλή των αντιπροσώπων στις ΗΠΑ.

Με ψήφους 219 υπέρ και 206 κατά, η Βουλή ενέκρινε το νομοσχέδιο, το οποίο θα πρέπει να εγκριθεί επίσης και από τη Γερουσία πριν υπογραφεί από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Ένα ξεχωριστό νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης για διάστημα δύο ημερών είναι πιθανό να εγκριθεί επίσης από τη Βουλή, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στο θέμα. Το μέτρο αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να δοθεί χρόνος στη Γερουσία για την έγκριση των 1,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και να αποφευχθεί παράλληλα μία ακόμα δαπανηρή διακοπή λειτουργίας της κυβέρνησης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε παραλία του Σίδνεϊ

Peristeri News

Συρία: Διαδοχικές επιθέσεις σε αρκετά σημεία της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment