Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision



Η Τάμτα, τον ερχόμενο Μάιο, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει στο Ισραήλ.

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) ανακοίνωσε τη συμμετοχή της ερμηνεύτριας, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με τραγούδι του πετυχημένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P), που έχει τίτλο «Replay». Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στη διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Πέρυσι, την Κύπρο είχε εκπροσωπήσει η Ελένη Φουρέιρα, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στον τελικό -τη μεγαλύτερη που έχει φέρει η Κύπρος στον διαγωνισμό.

Η ανακοίνωση:

«Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον προσεχή Μάιο, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία, Τάμτα, που εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Minos EMI και την εταιρεία management Ερωδιός Live.

H Τάμτα θα ερμηνεύσει το τραγούδι του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο «Replay». Η επιμέλεια παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στη διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εκδήλωση για τον Τάσο Λειβαδίτη στο Περιστέρι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Peristeri News

«Εκτός Πλαισίου»: Έκθεση εναλλακτικών τεχνικών φωτογραφίας και βίντεο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment