Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η συγγνώμη του Μάστορα μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ



Ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Χρήστος Μάστορας συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Ο τραγουδιστής, που θα δικαστεί στις 6 Φεβρουαρίου, με ανάρτηση που έκανε απόψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απολογήθηκε δημοσίως, αναγνωρίζοντας το λάθος του.

Στο Instagram Story που δημοσίευσε, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι το αλκοόλ «δεν είναι καλός σύμβουλος», τονίζοντας ότι οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους. Έγραψε επίσης ότι δεν είναι άγιος και ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει για τα λάθη του.

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Peristeri News

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή

Peristeri News

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Leave a Comment