Τεχνολογία

Η Sony Ericsson διαθέτει στην αγορά δύο νέα κινητά που συνδυάζουν Walkman™ με κοινωνική δικτύωση.

Το Zylo™ με Walkman™ και Spiro™ με Walkman™, είναι οι νέες προσιτές συσκευές στην κατηγορία Communication Entertainment της Sony Ericsson.

Η Sony Ericsson κυκλοφόρησε δύο νέες συσκευές που αποτελούν τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς τηλεφώνων Walkman™.

Με πωλήσεις 130 εκατ. τηλεφώνων Walkman™ παγκοσμίως, η Sony Ericsson προσθέτει δύο προσιτά κινητά στο portfolio της – χωρίς να συμβιβάζεται σε ο,τι αφορά τις λειτουργίες τους. Το Zylo™ και το Spiro™ προσφέρουν στους καταναλωτές την καλύτερη μουσική εμπειρία, όπως τους έχει συνηθίσει η σειρά τηλεφώνων Walkman™, και τη συνδυάζουν επιπλέον με την κοινωνική δικτύωση. Από το Twitter™ έως το Facebook™, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν τους φίλους τους με το άγγιγμα ενός μόνο κουμπιού ακούγοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη τους μουσική στο Walkman™ player. Μια ακόμη βασική λειτουργία που διαθέτουν και τα δύο τηλέφωνα είναι το TrackID™ – το οποίο επιτρέπει στους καταναλωτές να βρουν τον καλλιτέχνη και τον τίτλο ενός τραγουδιού που ακούνε όπου κι αν βρίσκονται. Αυτή η λειτουργία αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς μόνο το 2009 πραγματοποιήθηκαν 129 εκατ. αναζητήσεις με το TrackID™.

Το Sony Ericsson Zylo™ και το Sony Ericsson Spiro™ διαθέτουν επίσης τον εργονομικό σχεδιασμό human curvature, ο οποίος πλέον διακρίνεται σε όλη τη σειρά προϊόντων της Sony Ericsson, και ενσωματώνουν επίσης πληκτρολόγιο για ακόμα πιο εύκολη χρήση.

Related posts

Έκλεισε 15 χρόνια το Google Street View – Η υπηρεσία θα «ταξιδέψει» ακόμη περισσότερο

Peristeri News

Τι μπορεί να κρύβει η υπερθέρμανση των κινητών τηλεφώνων

Peristeri News

Δέχτηκε επίθεση από χάκερ η Google

Peristeri News

Leave a Comment