Ένα περιστατικό που συκγλόνησε την τοπική κοινωνία της Λάρισας αλλα και όλη την Ελλάδα.
Ένα περιστατικό που συκγλόνησε την τοπική κοινωνία της Λάρισας αλλα και όλη την Ελλάδα διαδραματίστηκε τις πρηγούμενες ημέρες. Δύο σπουδαστές των ΤΕΙ βρέθηκαν νεκροί στο κέντρο της πόλης, ενώ άλλοι τρεις χαροπαλεύουν.
Όλοι τους από λαϊκές οικογένειες που θυσιάζοντας αυτά που δεν έχουν, έστειλαν τα παιδιά τους να σπουδάσουν.
Λόγω της τραγικά υψηλής τιμης του πετρελαίου τα παιδιά θέλησαν να ζεσταθούν από ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι,οι αναθυμιάσεις του οποίου στοίχισαν τις ζωές τους .
Το τραγικό συμβάν της Λάρισας είναι το αποτέλεσμα της βαρβαρότητας, της βίαιης λιτότητας και της εξαθλίωσης που έφερε η μνημονιακή εποχή στις ζωές των περισσοτέρων από εμάς.
Η κυβέρνηση ομως συνεχίζει ακαθεκτα να ασκεί αυτήν την αποτρόπαια πολιτική της μείωσης των μισθών με παράλληλη αύξηση του κόστους ζωής.
ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

