Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η Μελβούρνη «καλύτερη πόλη στον κόσμο»



Για τέταρτη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με έρευνα της The Economist Intelligence Unit.

«Καλύτερη πόλη του κόσμου» ανακηρύχθηκε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Μελβούρνη, σύμφωνα με έρευνα της The Economist Intelligence Unit.

Στην πρώτη δεκάδα των κορυφαίων πόλεων του κόσμου συμπεριλαμβάνονται άλλες τρεις αυστραλιανές πόλεις (Αδελαΐδα – 5η θέση, Σίδνεϊ – 7η και Πέρθ – 9η). Η ετήσια έκθεση του Economist αξιολογεί στοιχεία όπως η σταθερότητα, οι παροχές υγείας, η κουλτούρα και το περιβάλλον, η εκπαίδευση, η ασφάλεια και οι υποδομές.

Υπενθυμίζεται πως η Μελβούρνη θεωρείται και η πόλη με τον μεγαλύτερο ελληνόφωνο πληθυσμό εκτός Ελλάδας.

Η πρώτη δεκάδα των καλύτερων πόλεων του κόσμου, σύμφωνα με την έρευνα της The Economist Intelligence Unit έχει ως εξής: Μελβούρνη, Βιέννη, Βανκούβερ, Τορόντο, Αδελαΐδα, Καλγκάρι, Σίδνεϊ, Ελσίνκι, Πέρθ και Όκλαντ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment