Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η Καρολάιν Κένεντι ορκίστηκε νέα πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ιαπωνία

Η Καρολάιν Κένεντι, κόρη του δολοφονηθέντος αμερικανού προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, ορκίστηκε την Τρίτη πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ιαπωνία.

Η Καρολάιν Κένεντι, κόρη του δολοφονηθέντος αμερικανού προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, ορκίστηκε την Τρίτη πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ιαπωνία.

Η Κένεντι έδωσε τον όρκο της στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε τελετή με επικεφαλής τον υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι, σχεδόν 50 χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του πατέρα της στο Ντάλας του Τέξας.

Η Κένεντι που έχει πτυχίο Νομικής από το πανεπιστήμιο Κολούμπια, είναι το πιο διάσημο μέλος της οικογένειες Κένεντι που βρίσκεται εν ζωή. Σε συνέχεια της δημοκρατικής πολιτικής παράδοσης της οικογένειας των Κένεντι υπήρξε ένθερμη υποστηρικτής του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Ποτέ έως τώρα δεν έχει κάνει σοβαρή προσπάθεια για να κατέχει αιρετό αξίωμα, καθώς απέσυρε την υποψηφιότητά της ως γερουσιαστής της Νέας Υόρκης το 2009 για προσωπικούς λόγους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κομισιόν: Προσωρινή εφαρμογή της συμφωνίας Mercosur

Peristeri News

Δανία: Πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο με φόντο τη Γροιλανδία

Peristeri News

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Leave a Comment