PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Ελ. Μενεγάκη απαντά σ΄όσους την κατηγορούν


Στην τελευταία της εκπομπή για τη φετινή σεζόν εξέπληξε το κοινό της η Ελένη Μενεγάκη, καθώς απάντησε σε όλους όσοι τη σχολίασαν αρνητικά για τα δώρα που δίνει, αλλά και για το χρόνο που καταλαμβάνει η παρουσίαση των προϊόντων στη ροή της εκπομπής της.
Πράγματι δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμη και τηλεκριτικοί, αλλά και γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ την έχουν κατηγορήσει πως πλέον κάνει μέσω της εκπομπής της «τηλεμάρκετινγκ».
Ακομπλεξάριστη η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντησε σε όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν ειπωθεί: «Θέλω να πω κάτι για τα δώρα της εκπομπής και θα το πω. Κάποιες φορές μας κάνετε παράπονα όχι εσείς που δεν προλάβατε να πάρετε δώρα. Θέλω να πω για κάποιους που μας είπαν ότι «Ελένη μας λείπει περισσότερο η παρουσία σας και λιγότερο οι παρουσιάσεις». Δώρα δεν θα είχαμε. Ίσως πέντε δωράκια την εβδομάδα. Ξέρετε πως είναι τα πράγματα. Μην φαντάζεστε ότι στην τηλεόραση είναι ένας άλλος πλανήτης και όλα πάνε ρολόι. Δεν βρίσκουμε τίποτα. Βγαίνουμε βρίσκουμε μιλάμε και αυτά που μας αρέσουν και επιλέγουμε να παρουσιάσουμε, το αντάλλαγμα είναι να τα προσφέρουμε δώρο στους τηλεθεατές μας. Κανείς δεν το έχει αρνηθεί και ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες και πολλές φορές δίνω και παραπάνω από όσα εξ αρχής ζητάω και ποτέ κανείς δεν μας έχει κάνει παράπονο».

Συμπλήρωσε μάλιστα: «Όσον αφορά την εκπομπή κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Θέλουμε να σας έχουμε ευχαριστημένους όλους. Είτε λέγεται να περνάτε καλά μαζί μας γιατί είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή. Ξέρουμε ότι όλα αυτά που σας προσφέρουμε τα χρειάζεστε. Κάποια ειδικά πολύ περισσότερο. Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους πώς μπορούμε να έχουμε για να μπορούμε να δώσουμε. Το θέμα είναι να φτάσουν στα χέρια σας και ξέρω ότι πάρα πολύς κόσμος γίνεται πολύ χαρούμενος. Είμαστε στην προσπάθεια. Δεν ξέρω πώς θα είμαστε την επόμενη σεζόν. Από διάθεση είμαι σίγουρη ότι θα δώσουμε και πάλι το 1.000% μας. Όλοι. Όλος ο κόσμος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή».

Η παρουσιάστρια κατέληξε πως: «Τίποτα πάντως δεν γίνεται τυχαία. Προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες, όλα να πηγαίνουν σωστά και να σας ευχαριστούμε με την διάθεση με τα δώρα μας. Μπορεί κάπου λίγο να το χάνουμε κάπου να το βρίσκουμε… κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Πάντως το προσπαθούμε! Το ότι μας το αναγνωρίζετε αυτό έχει για εμάς σημασία. Αυτά ήθελα να σας πω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και εσάς που μείνατε μαζί μας και τις εταιρείες όλες που ανταποκρίθηκαν άμεσα και με το παραπάνω τους σε ό,τι τους ζητήσαμε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment