Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η έκθεση πραγματογνωμοσύνης για το USB

Στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής έφθασε η πρώτη πραγματογνωμοσύνη στο USB με τα ονόματα των καταθετών στην τράπεζα HSBC.

Στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής έφθασε η πρώτη πραγματογνωμοσύνη στο USB με τα ονόματα των καταθετών στην τράπεζα HSBC.

Το αρχείο που αποτελεί αντίγραφο με ημερομηνία γέννησης την 8η Ιουλίου 2011 του αρχικού USB που παρέδωσε ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον τότε προϊστάμενο του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη είχε διαβαστεί σε 4 διαφορετικούς υπολογιστές.

Πρώτος χρήστης με τον κωδικό Windows user: φέρεται να άνοιξε το αρχείο τρείς φορές και συγκεκριμένα στις 30.9.2010, στις 28.2.2011 και την 1.7.2011.

Δεύτερος χρήστης με τον κωδικό SO11B61: εμφανίζεται να άνοιξε το αρχείο στις 6.7.2011 και στις 2.10.2012.

Τρίτος χρήστης με τον κωδικό USERI: άνοιξε το usb στις 8.7.2011.

Τέταρτος χρήστης με τον κωδικό SOFIA: φέρεται να είναι συνεργάτης του γραφείου του κ. Βενιζέλου, η οποία κατ’ εντολή του αναζήτησε το usb ώστε να αποσταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Έτσι, την πρώτη φορά το αρχείο άνοιξε την 1.10.2012 στις 13.00 το μεσημέρι και την επομένη ημέρα 2.10. 2012 στις 8.47΄ το πρωί. Είναι η ημέρα κατά την οποία το «στικάκι» αποστέλλεται στο Μέγαρο Μαξίμου από τον κ. Βενιζέλο και από εκεί κατευθείαν παραδίδεται στο ΣΔΟΕ, οπότε και ανοίγεται στις 12.30΄ (παραπέμπει στο άνοιγμα που πραγματοποίησε ο κωδικός SO11B61 την ίδια ημέρα).

Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας που έκαναν την πραγματογνωμοσύνη αναφέρουν στο κείμενό τους ότι «δεν προκύπτει αλλαγή στα στοιχεία».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάνης Βαρουφάκης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Leave a Comment