Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η ΔΗΜΑΡ για την απόφαση του Eurogroup



Με ανακοίνωσή της η Αγίου Κωνσταντίνου σχολιάζει τις αποφάσεις του Eurogroup.

Με ανακοίνωσή της η Αγίου Κωνσταντίνου σχολιάζει τις αποφάσεις του Eurogroup.

Το περιεχόμενό της:

Η συνέχιση της χρηματοδότησης είναι απαραίτητη για τη χώρα. H υποχώρηση, όμως, σε πιέσεις όπως έγινε με τη σύνδεση της κινητικότητας με απολύσεις στο δημόσιο τομέα, την υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων και την περαιτέρω φορολόγηση, επιδεινώνουν την κατάσταση της κοινωνίας.

Η υποχώρηση στις πιέσεις που ασκούνται από την τρόικα διατηρεί τα λάθη του προγράμματος προσαρμογής και της οικονομικής πολιτικής και αντικειμενικά οδηγεί στη λήψη νέων μέτρων σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων. Έτσι η πραγματική οικονομία δεν ανακάμπτει.

Αυτό που χρειάζεται είναι η προώθηση ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, που θα εκσυγχρονίσουν το κράτος και θα καταπολεμήσουν τη φοροδιαφυγή και τη σπατάλη των δημόσιων πόρων, μαζί με τη διεκδίκηση αλλαγών στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Leave a Comment