PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Huawei IdeaHub: Βέλτιστη εμπειρία συνεργασίας και τηλεδιάσκεψης


Η πανδημία του COVID-19 ανέδειξε τη σημασία της ύπαρξης των κατάλληλων ψηφιακών εργαλείων που θα επιτρέπουν στους εργαζόμενους καθώς και στους μαθητές να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να συνεργάζονται ευέλικτα, εξ’ αποστάσεως. Όσο η εξ’ αποστάσεως εργασία διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στην καθημερινότητά μας, όλοι οι οργανισμοί θα αναζητούν καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας που ενισχύουν την προσωπική αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών μιας ομάδας μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα τους, εύκολα και φυσικά.

Η Huawei, ανταποκρινόμενη στις νέες εργασιακές ανάγκες, δημιούργησε το IdeaHub, ένα προϊόν που συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες και μετατρέπει ένα παραδοσιακό χώρο εργασίας ή μία σχολική τάξη σε έναν «έξυπνο» χώρο, υψηλής τεχνολογίας για μια μοναδική εμπειρία χρήστη. Η συγκεκριμένη έξυπνη All-in-One διαδραστική πλατφόρμα μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το απλό whiteboard, μηχάνημα προβολής και επαγγελματικό εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης με μια συσκευή, αφού ενσωματώνει λειτουργίες, όπως υψηλής ανάλυσης (full 1080p HD) συνδιαλέξεις με κοινή χρήση περιεχομένου 4K (π.χ. βίντεο) και ασύρματη κοινή χρήση, διαδραστικό whiteboard, έξυπνη γραφή, ομαδική εργασία και τηλεδιάσκεψη.  

Το IdeaHub είναι βραβευμένο με το Red Dot Award 2020 για τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό του. Διατίθεται σε δύο μεγέθη (86 και 65 ίντσες) με ανάλυση 4Κ ή Full HD, με βάση ή χωρίς, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χώρο, παρέχοντας τρία μοναδικά χαρακτηριστικά στους χρήστες που αναζητούν ένα υπερσύγχρονο έξυπνο χώρο εργασίας για διαφορετικά σενάρια: 

• ανοιχτό οικοσύστημα για cloud video conferencing 

• καινοτόμο και απλό σχεδιασμό προϊόντων αντί για παραδοσιακό περίπλοκο hardware 

• ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). 

Το IdeaHub υποστηρίζει υπηρεσίες 3rd party video conferencing, γεγονός που απλοποιεί σημαντικά τη περίπλοκη διαδικασία των cloud τηλεδιασκέψεων. Διαθέτει επίσης διπλό σχεδιασμό συστήματος σε chip (dual-Systemona-Chip – SoC), ο οποίος συνδυάζει ανεξάρτητο υπολογιστή γραφημάτων, συστήματα ενισχυμένα με τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence – AI) και μηχανή κωδικοποίησης ήχου και βίντεο.  

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό στοιχείο είναι οι ενσωματωμένες λειτουργίες AI, όπως το εικονικό Acoustic Baffle, το οποίο μειώνει σημαντικά τον θόρυβο. Ταυτόχρονα, το AutoFrame προσαρμόζει αυτόματα τη γωνία της κάμερας με βάση την αίθουσα συνεδριάσεων και τον αριθμό των συμμετεχόντων. Χρησιμοποιώντας τη διάταξη των 12 μικροφώνων και την 4K κάμερα, το IdeaHub μπορεί να εντοπίσει αυτόματα τη φωνή του εκπροσώπου σε ακτίνα 8 μέτρων. Η ευρύτερη συχνότητα για μεταφορά εξασφαλίζει κρυστάλλινο, Hi-Fi ήχο σε κάθε απομακρυσμένο σημείο. 

Το όραμα της Huawei είναι να φέρει την ψηφιοποίηση σε κάθε άτομο, σπίτι και οργανισμό για έναν πλήρως συνδεδεμένο, έξυπνο κόσμο. Συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής οπτικοακουστικών μέσων με δικτύωση υψηλής ταχύτητας και προηγμένη λειτουργικότητα παρουσίασης, το IdeaHub της Huawei αποτελεί την ιδανική λύση για οργανισμούς και επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να βελτιώσουν τις συνθήκες συνεργασίας των ομάδων τους ακόμα και σε συνθήκες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment