PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Hot spot Σκαραμαγκά: Άγρια συμπλοκή με έναν νεκρό


Νεκρός είναι ένας 22χρονος άνδρας από το Αφγανιστάν, ενώ ο 18χρονος από το Ιράν έχει μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον Σκαραμαγκά μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ αιτούντων άσυλο, με αποτέλεσμα ένας Αφγανός να χάσει τη ζωή του κι ένας Ιρανός να τραυματιστεί σοβαρά, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ειδικότερα, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σημειώθηκε η συμπλοκή μεταξύ αιτούντων άσυλο που έφερε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός και τον τραυματισμό του άλλου. Νεκρός είναι ένας 22χρονος άνδρας από το Αφγανιστάν, ενώ ο 18χρονος από το Ιράν έχει μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Μαχαίρωσαν έναν 16χρονο και έναν 15χρονο στη Μόρια

Φαίνεται πως δεν έχουν τέλος οι άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στα κέντρα φιλοξενίας αφού πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου στη Μόρια μαχαίρωσαν δύο ανήλικους, έναν 16χρονο και εναν 15χρονο με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πρόκειται για δύο εφήβους από το Αφγανιστάν, έναν 16χρονο και έναν 15χρονο, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η αιματηρή συμπλοκή έγινε αργά χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 11, μέσα στον καταυλισμό των μεταναστών στη Μόρια.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δύο ανήλικοι Αφγανοί, δέχθηκαν επίθεση και μαχαιρώθηκαν από άλλα άτομα, πιθανόν και άλλης εθνικότητας. Μέχρι στιγμής, το κίνητρο αλλά και η ταυτότητα των δραστών παραμένουν άγνωστα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 16χρονος δέχθηκε 9 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του και η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ο 15χρονος φαίνεται ότι στάθηκε πιο τυχερός και δείχνει να έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment