• Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

H JYSK αναμένει εξαιρετικές πωλήσεις στη «Black Friday»

Avatar
Peristeri News
Νοέμβριος18/ 2017

Οι πελάτες της JYSK θα πρέπει να περιμένουν πολύ δυνατές προσφορές με κέρδος μέχρι και 75% την περίοδο που η Black Friday (Μαύρη Παρασκευή) θα «χτυπήσει» τα καταστήματα της JYSK, της δανέζικης αλυσίδας ειδών για το σπίτι, στις 24 Νοεμβρίου. Αυτή θα είναι η πέμπτη χρονιά  Black Friday στη JYSK παγκοσμίως (και τρίτη στην Ελλάδα) και φέτος στις 24 Νοεμβρίου αναμένεται νέο ρεκόρ προσέλευσης πελατών.

Προκειμένου να δώσει σε ακόμα περισσότερους πελάτες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις πιο σημαντικές προσφορές, η JYSK, για μια ακόμα χρονιά επεκτείνει για όλο το διάστημα 23-26 Νοεμβρίου, τη διάρκεια ισχύος των «Black Friday» προσφορών της.

Για τη JYSK, η Black Friday, η οποία ξεκίνησε από τις Η.Π.Α., είναι μια παγκόσμια ενέργεια που θα τρέξει και στις 20 χώρες της Σκανδιναβίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και την Κίνα, όπου η JYSK Nordic έχει καταστήματα.

Το e-shop, JYSK.gr θα είναι στο ίδιο «Black» κλίμα στη διάρκεια της Black Friday ενώ όπως και πέρσι η JYSK θα τρέξει και την ενέργεια Cyber Monday (Διαδικτυακή Δευτέρα) αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο της Black Friday με προσφορές σε προϊόντα που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα online και δεν διατίθενται στα φυσικά καταστήματα της JYSK.

Επιπλέον προϊόντα για την αποφυγή ελλείψεων

Για να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες της δεν θα επισκεφτούν μάταια τα καταστήματα, η JYSK έχει φροντίσει ώστε τα καταστήματα να έχουν τροφοδοτηθεί με μεγαλύτερες ποσότητες κατά τη διάρκεια της Black Friday.

Η JYSK έχει επίσης φροντίσει ώστε να υπάρχει επιπλέον προσωπικό στα καταστήματα για αυτές τις μεγάλες ημέρες αγορών.

Και φυσικά όπως πάντα αλλά ειδικά την Black Friday, πολλοί πελάτες μπορούν να επωφεληθούν της υπηρεσίας  Click & Collect στο JYSK.gr όπου μπορεί κάποιος να κάνει κράτηση σε ένα προϊόν διαδικτυακά και να το παραλάβει από το κατάστημα αργότερα.

Στοιχεία σχετικά με την Black Friday και την  Cyber Monday στη JYSK

  • Η εβδομάδα που περιλαμβάνει τη Black Friday είναι η μεγαλύτερη εβδομάδα πωλήσεων όλης της χρονιάς στη JYSK.
  • Οι προσφορές της περιόδου Black Friday θα είναι σε ισχύ για την περίοδο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου (και Κυριακή 26 Νοεμβρίου για το e-shop JYSK.gr) και επιπλέον προσωπικό θα υπάρχει στα καταστήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Το κέρδος στις ειδικές προσφορές της JYSK για την περίοδο αυτή θα φτάνει έως και στο 75% ενώ θα υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές σε 12 διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες.
  • Επίσης, από Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως και Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, το e-shop JYSK.gr θα λανσάρει τη Cyber Monday με προσφορές 20-50% σε προϊόντα που είναι διαθέσιμα μόνο online.
Ετικέτες: ,