PeristeriNews.gr
Αθλητικά

H κοπή πίτας της ΠΑΕ Ατρόμητος (video)


Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου η κοπή πίτας της ΠΑΕ Ατρόμητος μέσα σε εγκάρδιο κι ευχάριστο κλίμα.

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, η κοπή πίτας της ΠΑΕ Ατρόμητος μέσα σε εγκάρδιο κι ευχάριστο κλίμα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός έκοψε τα κομμάτια της πίτας και τα μοίρασε ένα προς ένα σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και διοικητικό προσωπικό μοιράζοντας πολλές ευχές για μια δημιουργική χρονιά τόσο για το σύλλογο όσο και των εργαζομένων.

Στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε την πίστη ότι ο κόσμος του Περιστερίου θα αγκαλιάσει την υγιή προσπάθεια του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και θα της συμπαρασταθεί για την επίτευξη των στόχων της.

Προς την ίδια κατεύθυνση ήταν και ο χαιρετισμός του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη αλλά και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτριου Κελάφα.

Την εκδήλωση κοπής της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μπέτσης, Θεοδωράκος, Τσιώτα, Αρβανίτης, Κανέλλος, Μουκουβίνας, Πλέστης, Τσιαμούλη, Φουντά, Τσιβράς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στ. Κωνσταντινίδης (πρόεδρος του συνδέσμου), Τσιριμιάγκος, Κούκης, Αυγουστίδης (δημοτικός σύμβουλος) και o σύμβουλος της ΕΠΣΑ Ιωσήφ Ξυπνητός.

Απουσίασαν λόγω ίωσης οι Σαμπού και Τάτος. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Λούκας Φαβάλι που κέρδισε 1000 ευρώ ενώ αναζητούνται οι δύο ακόμα τυχεροί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment